Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا نژاد بهرام عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در توضیح آخرین وضعیت احداث بوستان ارتش در پادگان ۰۶ با اشاره به اینکه مباحث پیرامون بوستان ارتش و توافق شهرداری تهران با ارتش در دو بخش قوانین و مذاکرات تقسیم بندی می‌شود، گفت:  از سال ۸۸ بر اساس قانون قرار بر این بود تمام پادگان‌ها از شهر خارج شوند و اولین مذاکرات شهرداری تهران با ارتش برای خروج پادگان ۰۶ از تهران در سال ۹۲ به بن بست خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه بر اساس قانون، دو راه حل برای انتقال و خروج پادگان‌ها از محدوده شهری پیش‌بینی شده است، گفت: شهرداری باید به ازای هر متر مربع معادل ۳۵ درصد قیمت مسکونی بافت مجاور را پرداخت کند که خارج از توان مالی مدیریت شهری‌ است و یا با تهیه طرح موضعی مشخص توسط نهاد متولی پادگان که حداقل ۴۰ درصد آن باید به سطوح خدماتی اختصاص یابد، موضوع انتقال صورت پذیرد.

نژاد بهرام تصریح کرد: در توافق کنونی با رایزنی‌های انجام شده سهم خدماتی به جای ۴۰ درصد خدمات، ۷۰ درصد خدمات در قالب فضای سبز پیش‎بینی شده است.

او ادامه داد: در زمان توافق اولیه شهرداری تهران با ارتش قرار بر این شد میزان بارگذاری به مساحت یک میلیون و ۷۸۰ هزار متر مربع ایجاد شود و در آن زمان نیز ارتش رقمی نزدیک به یکصد میلیارد تومان پرداخت کرد و در مذاکرات سال ۹۶ این متراژ به یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع رسید که در توافق نهایی به ۶۳۰ هزار متر مربع رسید.

او با تأکید بر اینکه سرانه‌های خدماتی در زمین پیش بینی شده است، بیان کرد: یکی از موضوعات پیش پای شهرداری تهران این بود که شهرداری تهران باید زمین را بخرد و تملک کند که با توجه به ارزش ملک‌های مجاور و مساحت ۵۰ هکتاری پادگان رقم تملک زمین به اندازه‌ای بالا می‌شد که کار خرید آن از عهده شهرداری تهران خارج می‌شد.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران افزود: از دیگر مواردی که پیش پای شهرداری تهران بود توافق با ذی‌نفعان بود و به دلیل آن که پیش‌تر در توافق اولیه شهرداری با ارتش در سال ۹۲، ارتش رقمی بالغ بر یکصد میلیارد تومان پرداخت کرده بود به نوعی حقی برای او ایجاد شده بود و از سویی نیز تقاضای ارتش کاملا در چارچوب قانون فرادست موجود و ملاک عمل بود.

نژادبهرام با اشاره به اینکه پهنه پادگان ۰۶ مختلط و تجاری است (M,S)، ادامه داد: بر اساس پهنه زمین پادگان باید درخواست مجوز انجام می‌شد و همین موضوع موجب شد مذاکرت ابتدایی به سرانجام نرسد و پیشنهاد‌ها در شورای عالی شهرسازی تصویب نشود.

او بیان کرد: با مصوب نشدن مذاکرات، با برگزاری جلسه‌هایی حق بارگذاری در پادگان ۰۶ به ۶۳۰ هزار متر مربع رسید و نکته قابل تأمل دیگر این بود که به دلیل وجود ساختمان‌هایی با ارزش میراثی و تأکید مدیریت شهری و الزام شورای عالی مبنی بر حفظ تمام محدوده‌های واجد ارزش، در شکل و محدوده بارگذاری اصلاحات جدی صورت گرفت.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران افزود: بر اساس تفاهم نامه انجام شده بارگذاری در پادگان ۰۶ تنها در ۳۰ درصد سهم ارتش از پادگان انجام می‌شود که با تراکم انجام شده برای بارگذاری این میزان به ۲.۷ هکتار رسید.

نژادبهرام ادامه داد: با بارگذاری مورد توافق در پادگان ۰۶ پیش بینی این است که میزان جمعیت پذیری ۳ هزار نفر باشد.

او با اشاره به دو ایستگاه مترو در محدوده پادگان ۰۶ بیان کرد: یکی از موارد مورد توجه این است که ما در محدوده پادگان ۰۶ به دنبال احداث منطقه TOD هستیم و این موضوع از سوی مدیریت شهری تعقیب می‌شود که پهنه T در طرح تفصیلی قرار گیرد.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه پیش از تفاهم مطالعات ترافیکی و زیست محیطی انجام شده است، افزود: با توافق انجام شده ۳۵ هکتار به فضای سبز شهری تهران اضافه می‌شود و باید به این نکته تأکید کرد که ما در حوزه مدیریت شهری با برخی از معذوریت‌ها و امکانات مواجه هستیم.

او با اشاره به اظهارنظر برخی از اعضای شورای شهر تهران مبنی بر اینکه توافق پادگان ۰۶ باید در صحن شورای شهر تهران ارائه می‌شد، گفت: سابقه نداریم که موضوع انتقال پادگان‌ها و توافق‌های بین دستگاهی آن در شورای شهر تهران مطرح شود، زیرا این موضوع همان طور که اشاره شد به طور دقیق و با جزئیات در قالب قانون فروش و انتقال پادگان‌ها و سایر اماکن نیرو‌های مسلح به خارج از حریم شهر‌ها تعیین تکلف شده، اما حل این مشکل با ارائه شیوه نامه‌ای برای سال‌های بعد امکان پذیر شود.

بیشتر بخوانید

شکل گیری تراکم ماحصل بارگذاری در پادگان ۰۶ لغو طرح ترافیک از سوی شهرداری انداختن توپ در زمین ماست/ تفاهم نامه پادگان ۰۶ منتفی نشده است واگذاری سگ‌های ولگرد پرند به قیم‌ها و حامیان حیوانات

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر ارتش جمهوری اسلامی ایران فضای سبز عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران شهرداری تهران هزار متر مربع پادگان ۰۶ مدیریت شهری انجام شده پادگان ها پیش بینی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فن‌بازار تخصصی معدن با انعقاد تفاهم نامه‌ای بین شبکه فن بازار ملی ایران و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ایجاد می‌شود.

مجید وفایی‌فر مدیر ایمینو (مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس2024  گفت: ایجاد فن‌بازار تخصصی معدن به نمایندگی ایمیدرو و با اجرای ایمینو انجام می‌شود. این تفاهم‌نامه میان مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس ایمیدرو به امضا می‌رسد تا به اعتلای صنعت معدن در کشور کمک کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه به نوعی حلقه اتصال میان معدن و زیست‌بوم نوآوری کشور است. آنطور که به‌نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا بخش سنتی کشور در حوزه معدن بتواند با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی ارتباط برقرار کرده و کمک بزرگی برای حل مشکلات صنعت معدن باشد.

وفایی‌فرگفت: صنایع معدنی می‌توانند مشکلات خود را به این شرکت‌ها اعلام کرده و راه‌حل‌های فناورانه به دست بیاورند. 

محمدصالح خالقی دبیر شبکه ملی فن‌بازار ایران نیز با اشاره بر هدف این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به نیاز‌های فناورانه حوزه معدن و شناسایی ۳۰۰ قلم کالای وارداتی، فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد. بدین صورت ما با رصد کل کشور و بررسی ظرفیت‌های موجود به رفع نیاز‌های این حوزه می‌پردازیم و به نوعی به سرمایه‌گذاری حوزه معدن کمک می‌کنیم.

مجتبی جباری‌پور معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس هم اظهار کرد: با مشارکت ذی‌نفعان حوزه صنعتی معدن توانستیم با اعطای نمایندگی فن‌بازار تخصصی معدن به ایمیدرو نیاز‌های این حوزه را رفع کنیم. فن‌بازار یک زیر ساخت برای تبادل نوآوری فراهم می‌کند و راهبری تخصصی آن را ایمیدرو برعهده خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • بارزانی: با جدیت تمام، اجرای کامل توافق‌نامه امنیتی با تهران را دنبال خواهیم کرد
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود