Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرتیپ رضا خرم‌طوسی روز شنبه در مراسم کلنگ‌زنی تبدیل پادگان ۰۶ جوادالائمه به بوستان بزرگ ارتش اظهارداشت: تبدیل پادگان قلعه‌مرغی به بوستان ولایت و همچنین تبدیل اراضی وسیع چیتگر به مراکز خدماتی، تفریحی و مسکونی، گوشه‌ای از همیاری‌های ارتش با مدیریت شهری در گذشته بوده است.

رییس بنیاد تعاون ارتش ‌افزود: تبدیل پادگان ۰۶ جوادالائمه به بوستان بزرگ‌ ارتش در راستای همیاری‌های ارتش با مدیریت شهری و برای تامین منافع ملت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منافع ارتش از منافع ملت نیست

خرم‌طوسی با بیان اینکه منافع ارتش جدای از منافع ملت نیست، عنوان کرد: ارتش در هر جایی که حضور داشته است، خدمت، برکت، امنیت، رفاه و آسایش مردم را در دستور کار خود قرار داده است.

رییس بنیاد تعاون ارتش  «بوستان بزرگ ارتش» را جلوه‌ای دیگر از مردم یاری ارتش جمهوری اسلامی ایران طی ۴۰ سال حیات خود دانست و خاطرنشان کرد: ارتش همواره به عنوان یکی از ارکان قدرتمند نظامی کشورمان در عرصه‌های گوناگون خوش درخشیده است و نه تنها در عرصه دفاعی که دستاوردهای بی‌نظیری داشته، در عرصه‌های مردمیاری و کمک به آسایش و آرامش مردم نیز برگ‌های زرین بی‌شماری به دفتر قطور افتخارات خود افزوده است.

خرم طوسی تصریح کرد: این بار نیز ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه جلوه‌های مردم یاری خود و تحقق شعار "ارتش فدای ملت"، ۳۵ هکتار از اراضی خود را در محدوده پادگان ۰۶ پاسداران برای احداث «بوستان بزرگ ارتش» و در راستای ایجاد آرامش و آسایش مردم عزیز تهران هدیه کرد.

وی گفت: این بوستان بزرگ، ۳۵ هکتار و هم اندازه پارک ملت تهران است که در یک اقدام همدلانه، نوع‌دوستانه و خیرخواهانه برای احداث بوستان اهدا شده است.

رییس بنیاد تعاون ارتش ادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی ایران پیشتر نیز حدود ۳۰۰ هکتار از زمین‌های خود در پادگان قلعه‌مرغی را برای احداث بوستان ولایت اختصاص داده بود که این بوستان با حضور مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰ به بهره‌برداری رسید.

خرم‌طوسی گفت: پیش از این، پادگان ۰۶ مرکز آموزشی برای تربیت جوانان این مرز و بوم بود که پس از طی دوره آموزشی، ادامه خدمت خود را برای صیانت از مرزهای ایران اسلامی و دفاع از امنیت این آب و خاک در یگانهای نیروی زمینی ارتش ادامه می دادند.  

وی یادآور شد: هم‌اکنون مرکز آموزش درجه‌داری جوادالائمه ۰۶ در منطقه پرندک تهران به آموزش و تربیت این جوانان می‌پردازد.

مرکز آموزش درجه‌داری ۰۶ به عنوان اصلی‌ترین مرکز تربیت درجه‌دار در نیروی زمینی ارتش محسوب می‌شود.

برچسب‌ها مقام معظم رهبری ارتش جمهوری اسلامی ایران بنیاد تعاون ناجا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری ارتش جمهوری اسلامی ایران بنیاد تعاون ناجا مقام معظم رهبری ارتش جمهوری اسلامی ایران بنیاد تعاون ناجا ارتش جمهوری اسلامی ایران تبدیل پادگان بوستان بزرگ بنیاد تعاون پادگان ۰۶ خرم طوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۳۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد از افزایش ایمنی معابر و بوستان‌ها با توسعه سیستم روشنایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی شهرداری شهرکرد، مسعود حبیبی اظهار کرد: روشنایی معابر و میادین، یکی از مبلمان‌های شهری محسوب می‌شود و از جایگاه ویژه‌ای در معماری و شهرسازی برخوردار بوده و در طراحی شهری بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه بهسازی روشنایی بوستان‌ها، معابر و میادین اجرا شد، گفت: در این راستا عملیات نصب پایه چراغ‌های روشنایی و پرژکتورها و جایگزینی لامپ‌های کم‌مصرف ال ای دی به جای لامپ‌های گازی بر اساس نیاز و اولویت‌بندی پروژه‌های توسعه محله‌ای در بوستان‌ها، معابر و فضاهای سبز سطح شهر در حال اجراست.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد با اشاره به افزایش روشنایی میادین، معابر و بوستان‌ها افزود: با توجه به ویژگی‌های خاص جمعیتی، تأمین روشنایی کافی، رفع فضاهای بی‌دفاع و تاریک با نصب پایه چراغ‌های کم‌مصرف همچنان در حال اجرا است.

حبیبی افزود: این اقدام با تعویض ۲۰ دستگاه پرژکتور ال ای دی ۱۰۰ وات در ورودی شرقی شهر، ۳۰ دستگاه سر چراغ ال ای دی ۱۰۰ وات در بوستان پاسداران، ۱۰ دستگاه سر چراغ ال ای دی ۳۵ وات در میدان زاینده رود و ۲۰ دستگاه چراغ ال ای دی ۱۰۰ وات برای اصلاح و بهینه سازی روشنایی بلوار کاشانی صورت گرفت و بر اساس برنامه‌ریزی نوسازی سیستم روشنایی مابقی نقاط شهرکرد در این طرح انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: برای توسعه سیستم روشنایی هشت میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

کد خبر 751494

دیگر خبرها

  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • نقدی بر حصار کشی و اسباب‌کشی درختان از پارک‌ها
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • بوستان رازی به محیط ویژه برای نوجوانان تبدیل می شود
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • درخت کشی در تهران