Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس بنیاد تعاون ارتش گفت: تبدیل پادگان ۰۶ جوادالائمه به بوستان بزرگ ارتش در راستای همیاری‌های ارتش با مدیریت شهری و برای تامین منافع ملت است. تاریخ انتشار: 14:51 - 17 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۶۶۸۹ خبرگزاری میزان - امیر سرتیپ رضا خرم‌طوسی طی سخنانی در مراسم کلنگ‌زنی تبدیل پادگان ۰۶ جوادالائمه به بوستان بزرگ ارتش گفت: تبدیل پادگان قلعه‌مرغی به بوستان ولایت و همچنین تبدیل اراضی وسیع چیتگر به مراکز خدماتی، تفریحی و مسکونی، گوشه‌ای از همیاری‌های ارتش با مدیریت شهری در گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی‌افزود: تبدیل پادگان ۰۶ جوادالائمه به بوستان بزرگ ارتش در راستای همیاری‌های ارتش با مدیریت شهری و برای تامین منافع ملت است.

رییس بنیاد تعاون ارتش با بیان اینکه منافع ارتش جدای از منافع ملت نیست، عنوان کرد: ارتش در هر جایی که حضور داشته است، خدمت، برکت، امنیت، رفاه و آسایش مردم را در دستور کار خود قرار داده است.

ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه جلوه‌های مردم یاری خود و تحقق شعار «ارتش فدای ملت»، ۳۵ هکتار از اراضی خود را در محدوده پادگان ۰۶ پاسداران برای احداث «بوستان بزرگ ارتش» و در راستای ایجاد آرامش و آسایش مردم عزیز تهران هدیه کرد.

این بوستان بزرگ، ۳۵ هکتار و هم اندازه پارک ملت تهران است که در یک اقدام همدلانه، نوع‌دوستانه و خیرخواهانه برای احداث بوستان اهدا شده است.

ارتش جمهوری اسلامی ایران پیشتر نیز حدود ۳۰۰ هکتار از زمین‌های خود در پادگان قلعه مرغی را برای احداث بوستان ولایت اختصاص داده بود که این بوستان با حضور مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰ به بهره برداری رسید.

پیش از این، پادگان ۰۶ مرکز آموزشی برای تربیت جوانان این مرز و بوم بود که پس از طی دوره آموزشی، ادامه خدمت خود را برای صیانت از مرز‌های ایران اسلامی و دفاع از امنیت این آب و خاک در یگان‌های نیروی زمینی ارتش ادامه می‌دادند.

هم اکنون مرکز آموزش درجه داری جواد الائمه ۰۶ در منطقه پرندک تهران به آموزش و تربیت این جوانان می‌پردازد. مرکز آموزش درجه داری ۰۶ به عنوان اصلی‌ترین مرکز تربیت درجه دار در نیروی زمینی ارتش محسوب می‌شود. بیشتر بخوانید:  دوره فشرده مدیریت جهادی در دانشگاه شهید ستاری برگزار شد


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدیریت شهری منافع ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۲۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین

معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان  گفت: در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه بیش از ۳ هزار کیلومتر راه خاکی و بدون پل و ابنیه فنی وجود دارد که در هر بارندگی راه بیش از ۶۰۰ روستا مسدود می شود. به دلیل حجم بالای ویرانیها و گرفتاری مردم در سیل، به شدت ماشین آلات سنگین نظیر بولدزر، گریدر، لودر، کامیون و سایر ماشین‌آلات راهسازی نیاز است.

معین الدین سعیدی  افزود: اراضی و باغات حاشیه رودخانه‌ها، بندسارها و محصولات کشاورزی به طور کامل از بین رفته است نیاز فوری است تا وزرات راه، بنیاد مسکن، وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان سایر استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان و همچنین خیران درخواست می شود ماشین آلات مورد نیاز را اعزام و مشکلات را کمتر کنند.

وی گفت: سیل بند و دیوار و دایک‌های حفاظتی در مسیر رودخانه‌های وجود ندارد و مردم بشدت در آبگرفتگی‌ها دچار مشکل شده‌اند. تقاضا داریم تا می‌توانید به این منطقه ماشین آلات منتقل کنید تا بتوانیم برای حل مشکلات مردم گرفتار در سیلاب اقدامی بکنیم این سیل تمام شد ولی در هر بارندگی مشکلات مجددا همینهاست.

وی افزود: در منطقه سواحل مکران مخصوصا در چابهار، کنارک، زراباد، قصرقند، نیکشهر و دشتیاری به دلیل حجم خسارت‌ها باید تعداد زیادی از ماشین آلات سنگین باشد تا بتوان تا حدودی این میزان از خسارت‌ها را جبران کرد.

وی خاطر نشان کرد: من از وزیر کشور، استاندار و تمام مسئولینی که در سیل کنار مردم بودند و در منطقه حضور داشتند تشکر می‌کنم و قدردان حضورشان هستیم اما تنها با این رفت و آمدها مشکلی حل نمی‌شود و باید زیرساخت‌های لازم تامین شود.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاهای پایین دست سد خیرآباد در نیکشهر، مجموعه روستاهای مجتمع فضل الهی و مجتمع حمیری در قصرقند، بخش مرکزی چابهار، بخش باهوکلات و حوزه بریس جاهایی هستند که بیشترین چالش را در تامین آب دارند. مردم تانکرهای آب را ۲ تا ۳ میلیون تومان خریداری می‌کنند و باید تدبیری اندیشیده شود و عملیات اجرایی فوری انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: حجم خرابی‌های سیل به گونه‌ای است که عزم ملی و اعتبارات ملی می‌خواهد تا بخشی از این چالش‌ها برطرف شود. در کنارک منازلی را دیدیم که هنوز آب ناشی از سیلاب در داخل آن‌ها تخلیه نشده است.

وی افزود: در بخش بیرها و بخش کهیر بسیاری از خانه‌ها تخریب شده‌اند و هنوز آب در داخل آن‌ها وجود دارد. این مسائل را نمی‌شود نادیده گرفت و باید هر چه سریع‌تر مشکلات مردم سیل زده برطرف شود.

سعیدی خاطر نشان کرد: از وزارت راه، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجموعه بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، خیرین، گروه‌های مردم نهاد درخواست دارم کمکی در حوزه تامین ماشین آلات بکنند تا بتوانیم بخشی از مشکلات زیرساختی را حل کنیم.

وی افزود: من از تمامی خیرین، رسانه‌ها و کسانی که در سیل اخیر و اسفند ماه در کنار مردم بودند تشکر می‌کنم امیدواریم در این شرایط سخت هم ما را در حوزه تامین ماشین آلات یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • عامل قتل در بوستان ولایت بازداشت شد
  • بازداشت عامل قتل هولناک در بوستان ولایت
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • بوستان رازی به محیط ویژه برای نوجوانان تبدیل می شود
  • تخلفات در دفاتر پلیس+۱۰/ هر سال مجوز ۱۰ تا ۱۵ دفتر لغو می‌شود
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی